Forever Living - cristache.flp.com
Elena & Adrian CRISTACHE

Elena & Adrian CRISTACHE

Manager

+40 744.617.319

cristache@flp.com

Produsele Forever Living

FOREVER şi-a dedicat întreaga activitate identificării şi prezentării celor mai valoroase resurse de sănătate şi frumuseţe oferite de natură. Suntem mândri că am ajutat milioane de oameni din întreaga lume şi promitem să rămânem la fel de dedicaţi calităţii şi excelenţei, continuând să vă oferim soluţii pentru mentinerea vitalităţii pe care o meritaţi!

Natura știe cel mai bine. Oriunde te uiți în natură, găsești echilibru, armonie, viață și regenerare. Planeta noastră deține o lume de secrete care abia așteaptă să fie descoperite. De la harnica albină și nemaipomenitul mangostan până la planta de Aloe Vera cu proprietăți de întinerire, fiecare element din bogăția naturii vine să ne echilibreze și să ne îmbunătățească viața.

Experimentează schimbarea pe care o pot aduce produsele Forever Living în viața ta. Bogate în gel de Aloe Vera 100% pur, dar și în alte extracte benefice, aceste produse îți vor face un dar neașteptat. Energie. Vibrație. Stare de bine. Vei observa imediat - atât tu cât și cei din jur. Schimbarea va fi naturală.

Nu știi cu ce să începi? Primul pas - curățenia interioară! Clean 9 a fost special creat pentru a elimina toxinele. Te vei simți mai bine. Vei arăta mai bine!

Cu Vital 5 vei fi în formă maximă FOR EVER!

 

Băuturi pe bază de Aloe vera - Bucuraţi-vă de binefacerile oferite de Aloe vera în diferitele variante de gel proaspăt, stabilizat. Ingredientul principal al acestor produse este reprezentat de gelul proaspăt din frunza de Aloe vera, ce constituie un supliment inegalabil al unei diete sănătoase. Consumaţi zilnic una dintre aceste băuturi nutritive pentru a îmbunătăţi digestia şi absorbţia substanţelor nutritive, pentru a spori cantităţile de vitamine, minerale şi aminoacizi prezente în dieta dumneavoastră şi pentru a vă bucura de un stil de viaţă sănătos.

CITEȘTE MAI MULT

Nutriție - Suplimentele noastre alimentare sunt obţinute din ingrediente de o calitate excepţională, atent selecţionate, realizate prin tehnologii ultramoderne. Fiecare dintre produsele noastre păstrează neschimbate calităţile naturale ale ingredientelor sale, oferind sănătate şi certitudinea unei alimentaţii echilibrate.

CITEȘTE MAI MULT

Produse apicole - Forever Living Products oferă o gamă remarcabilă de produse apicole 100% naturale. Stupii sunt amplasaţi în condiţii ideale de mediu, în regiunile intens deşertice ale Arizonei, neafectate de pesticide sau poluanţi. Pentru colectarea şi conservarea materiilor prime în condiţii identice cu cele create de natură, se folosesc echipamente de recoltare şi procesare ultramoderne. Toate produsele apicole oferite de Forever sunt naturale şi au o valoare nutritivă ridicată, deoarece ajung la dumneavoastră direct din stupi, acolo unde albinele le prepară de mii de ani.

CITEȘTE MAI MULT

Controlul greutăţii corporale - În prezent, tot mai mulţi oameni sunt conştienţi de necesitatea controlului greutăţii corporale şi de adoptarea unui stil de viaţă echilibrat. Cum consideraţi că ar trebui să fie dieta ideală? Ar trebui să fie gustoasă, uşor de respectat, să acopere nevoile energetice ale organismului şi bineînţeles, să fie hipocalorică, pentru a nu ne îngrăşa. Veşti bune! Programul F.I.T. ce include pachetele C9, FIT 1 și FIT 2 a fost special creat pentru controlul greutăţii corporale, pentru a reuşi să eliminaţi excesul de masă corporală (grăsime) şi să arătaţi aşa cum vă doriţi. Aloe Vera Gel, Forever Therm, Forever Garcinia Plus, Forever Fiber, Forever Lite Ultra și Forever PROX2 sunt acum la dispoziţia siluetei dumneavoastră.

CITEȘTE MAI MULT

Îngrijirea pielii - Pielea este prima barieră de apărare a organismului, ce se opune agresiunilor zilnice exercitate de factorii de mediu şi agenţii poluanţi, de aceea merită îngrijire atentă şi protecţie suplimentară. Aloe vera, remediu natural folosit în mod tradiţional pentru efectul său calmant şi decongestionant asupra pielii, este un agent ideal de protecţie cutanată. Forever Living Products a conceput o întreagă gamă de produse unice, care hidratează în mod natural pielea, oferindu-i substanţele nutritive esenţiale şi vitaminele de care are nevoie. Aceste produse contribuie la protejarea pielii faţă de efectele nocive ale factorilor de mediu. Produsele din gama pentru îngrijirea pielii poartă sigla Consiliului Ştiinţific Internaţional pentru Aloe, instituţie abilitată să certifice calitatea produselor pe bază de Aloe vera.

CITEȘTE MAI MULT

Gama de cosmetice Sonya - Sonya Colour Collection este una dintre puţinele linii de produse de machiaj pe bază Aloe vera din lume, ce asigură concomitent efect de îngrijire şi de make-up. Combinaţia unică de ingrediente naturale, de la gel stabilizat de Aloe vera şi vitamine antioxidante, până la extracte marine şi extracte din plante, asigură protecţie, catifelare şi hrănire cutanată. Această colecţie deosebită sărbătoreşte bucuria vieţii prin bogăţia de culori şi nuanţe oferite, potrivite pentru orice ten şi orice stare de spirit. Cu Sonya orice capriciu poate fi îndeplinit, iar versatilitatea gamei permite schimbarea cu uşurinţă a look-ului de zi cu cel de seară. Cu Sonya, machiajul tău va fi impecabil, iar tu vei arăta minunat!

CITEȘTE MAI MULT

Îngrijire personală - Forever Living Products a combinat beneficiile gelului de Aloe vera cu ingrediente de cea mai bună calitate pentru a-ţi oferi o gamă de produse naturale pentru îngrijire personală fără pereche. Din cap până în picioare, produsele noastre te vor acoperi cu Aloe vera pură, stabilizată. De la loţiuni şi geluri la şampoane şi loţiuni de curăţare vei arăta şi te vei simţi minunat cu gama noastră completă de îngrijire personală. Apasă aici pentru mai multe informaţii.

CITEȘTE MAI MULT