Forever Living - cristache.flp.com
Elena & Adrian CRISTACHE

Elena & Adrian CRISTACHE

Manager

+40 744.617.319

cristache@flp.com

Circle Image

Povestea noastra

Forever Living Products a ajutat milioane de oameni din întreaga lume să-şi împlinească visurile.

Suntem încântați de parteneriatul cu Forever Living Products și îi vom fi mereu recunoscători fondatorului companiei, Rex Maughan, că ne-a oferit șansa de a fi Proprietari de Afacere Forever (Forever Business Owners)! Adică șansa de a ne bucura de sănătate, prosperitate, libertate și de a oferi, la rândul nostru, o soluție eficientă celor care doresc mai mult de la viață. Cu o experiență personală de peste 16 ani în acest domeniu, plus cei 37 de ani ai companiei, credem că vă putem fi de folos astfel încât drumul spre succes să fie cât mai scurt.

Suntem motivați de faptul că, în fiecare zi, trăim acest sentiment unic, special, că facem parte dintr-un fenomen global nemaiîntâlnit unde contribuția noastră la o lume mai bună contează. Oferind oportunitatea Forever necondiționat devii un salvator de vieți! Fie că ajuți pe cineva să-și recapete sănătatea, fie că îl ajuți să iasă din colapsul financiar, fie doar simplul fapt că îl faci să zâmbească atunci când avea mai mare nevoie! Ce poate fi mai minunat? Ce bucurie mai mare poți trăi?

Mai mult, cu Forever, visul nostru de a călători și de a vedea lumea a devenit realitate așa că acum înțelegeți de ce vom fi mereu recunoscători pentru această șansă. Un exemplu - Forever Global Rally, O2 Arena, London, UK:

 

Dacă sunteţi hotărâţi să vă menţineţi sănătatea şi să preluaţi controlul asupra viitorului dvs. financiar și non-financiar, FOREVER este exact ceea ce aveţi nevoie! Vom face echipă bună, vă garantăm asta!

Forever yours,

Elena & Adrian Cristache,

Forever Business Owners